8 Mayıs 2024 Çarşamba 14:22:38


ÜMİT SÜRÜCÜ KURSU

ÜMİT SÜRÜCÜ KURSU

   Alanında uzman eğitmen kadrosu ile sektörün Bursa'da en iyi sürücü kursu olarak bilinen ÜMİT Sürücü Kursumuz; siz değerli adaylara sadece ehliyet sertifikası vermek değil, aynı zamanda bilinçli birer sürücü olarak yetiştirmeyi hedef almıştır.

  • BURSA Osmangazi ilçesinde 30 yıllık tecrübesi, deneyimli ve usta öğreticileri ile birlikte yüzlerce sürücü kursu adayına  ehliyet sınavlarında yüksek başarı yakalamış ve sonrasında Sürücü Belgesi kazandırmış, bugün sürücü kursu sektöründe kaliteli,güvenli ve tanınan isim olarak marka yapmış Ümit SÜRÜCÜ KURSU olarak aynı hizmeti siz kıymetli yeni ehliyet alacak sürücü kursu kursiyerlerimize ve mezun sürücülerimize aynı kalitede hizmet vermeye gurur ve sevinç ile devam etmekteyiz.
  • Ümit Sürücü Kursu olarak aynı zamanda Bursa Src Belgesi ve Bursa İş makinası kursu olarakta Bursa’da SRC belgesi almak isteyen ticari araç sürücülerine hizmet vermekteyiz.Bursa İş makinası ehliyeti arayan adaylara iş makinası ehliyeti ile iş istihdamı yolunda Eğitim hizmetlerini veriyoruz
  • Kurulduğumuz günden itibaren Ümit sürücü kursu sektörün öncü ve ehliyet veren marka isimlerinden biri olmayı başaran ve lider olma yolunda da emin adımlarla hızla ilerleyen Bursa Ümit Sürücü Kursu tecrübelerine ek olarak yeni teknoloji ve alanında uzman eğitimci kadrosuyla, kursiyerlerine paket programlar ve ileri sürüş tekniği kurslarıyla yüksek standartta trafik ve sürücü eğitimi vermektedir. Gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakinen takip edip,E-SINAV uygulamamız ile kursiyerlerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir.
  • Nicelik ve nitelik bakımından kaliteli ve yüksek model eğitim yardımcı malzemeleri, simülatör ve son model eğitim araçları ile kursiyerlerine  başkalarının haklarına ve önceliklerine, özellikle de başkalarına ve çevreye saygılı, trafikte özgüven kazanmış sürücüler yetiştirmek bizim öncelikli misyonumuzdur.
  • Aynı zamanda sağladığı online hizmetler ile adaylarına internet platformu üzerinden bir sanal sürücü kursu oluşturmuş, sadece kursa gelerek değil onlar için online ehliyet dersi çalışma imkanı ve kendilerini test edebilecek e-sınav hizmetlerini de sunmuştur.
  • Bizimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan tüm sürücü adaylarını Bursa Ümit Sürücü Kursu’nu ziyaret etmeye ve tanışmaya davet ediyoruz.

 

Tel: 0224 221 50 01 - 0555 030 30 50  -  info@umitsurucukursu.com
Adres: Maksem Cad. İnebey Sk. No:8   Osmangazi / BURSA

Web Sitemiz İçin Tıklayın:

www.umitsurucukursu.com

 

img

BURSA OTO HABER

Yorumlar

yalaz oto yedek parca

 

. . . . . . . . . . 3.png (296 KB)

 

. . . . . .
2.png (304 KB)

 

. . . . . .

 

. . . . . . .

 

. . . . . .